Anbefalinger


Kjeld var meget veloplagt og dygtig til at bruge humor samtidig med at budskabet var klart. Dygtig formidler. Der var 130 deltagere og evalueringerne er næsten udelukkende særdeles positive.

Egedal Kommune
Marianne Micheelsen

Fængede bredt, så alle faggrupper oplevede at de fik noget med hjem, især på det personlige plan. Guldborgsund Kommune. Kjeld Fredens besidder stor indsigt i og viden om mennesker, læring mv., som han formidler helt fantastisk med stor indføling for sit publikum.

Tønder Kommune
Camilla Salimi

Eminent.

Hospitalsenheden Vest, Neurologisk afdeling
Gitte Kjær Nielsen

Vedkommende, humoristisk, gav anledning til eftertanke. Jeg har modtaget flere positive tilbagemeldinger fra tilhørerne.

Sygehus Sønderjylland
Annette Rabe

Foredraget var både spændende og yderst relevant i forhold til vores målgruppe (undervisere på videregående uddannelse). Kjeld Fredens sørgede fra starten for en afslappet og uformel stemning, og indholdet blev serveret yderst humoristisk uden at det gik ud over budskabets seriøsitet.

Erhvervsakademiet Lillebælt 
Poul Erik Andersen

Kjeld Fredens er utrolig dygtig til at stykke sit fordrag sammen så man selv kan vælge hvilket teoretisk niveau man vil "forstå" det på. Man kan nøjes med de enkelte pointer, men man kan også tilegne sig en dybere teoretisk forståelse.

Social- og Sundhedsskolen i Randers
Anne-Birgitte Rohwedder

Stor viden og engageret. Opfyldte til fulde, det vi ønskede/forventede. Eric Steffensen SFO JellebakkenRigtig godt og relevant foredrag. Godt formidlet, med udgangspunkt i SFO'er i Aarhus Kommune.

Slagelse Kommune, Skoleledergruppen
Ole Bro

Det var et rigtig godt foredrag, som desværre for os var alt for kort - men det var jo op til os selv. Vi kunne godt have brugt meget længere tid i selskab med Kjeld Fredens.

Mellerup Skolehjem 
Trine Dreier

Kjeld Fredens er en meget sympatisk foredragsholder, der kan sit stof og ikke er bange for at sige tingene direkte.

Viborg Kommune, Sundhedsfremme for børn/unge fra 0 - 18 år  
Hanne Gilholt

Suverænt. Ramte fuldstændigt plet. Foredraget har givet et rigtigt godt afsæt for vores kommende fokus på videreuddannelse i organisationen.

Lejre Kommune, Lejre Musikskole 
Thure Dan Petersen

Rigtig godt foredrag, med et professionelt fagligt højt niveau. God kontakt til deltagere.

Faxe Kommune 
Vivi Pedersen

Rammer præcist og virtuost det aftalte tema og gruppen af tilhørere.

Grobund ApS
Mogens Brask Christensen

Inspirerende og underholdende. Noget at tage med hjem.

Glasindustrien 
Poul Thorsen

Kjeld Fredens er en formidabel formidler. Underholdende, virker meget empatisk og har god føling med tilhørerne. Vi fik hvad vi gerne ville have, nemlig et godt og opløftende foredrag.

Køge Kommune, ITC
Ingelise Holländer

Kjeld Fredens' foredrag skabte begejstring og samtidig eftertanke.

Børneinstitutionen Byskovgård
Lene Friman Johansen

Det var godt at foredraget på en skæg måde også kom rundt om vores arbejdesplads, Arbejdstilsynet, og alle var rigtig glade for den simple måde (f. eks.brugen af åben og lukket hånd) relativt svært stof blev anskuliggjort på. Fordraget resulterede endvidere i nogle muntre indslag om aftenten, og under udarbejdelsen i grupperne blev indholdet livligt diskuteret.

Arbejdstilsynet, AC-organisationerne 
Niels Bech Hansen

Kjeld Fredens virker overbevisende og som en meget vidende mand. Dejlig, behagelig og underholdende og nem at forstå.

The Animation Workshop
Hanne Pedersen

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra deltagere.

Center for Børn Og Læring 
Jette Nyland

Fint og velforberedt foredrag og god dialog forud.

itslearning
Birgit Juel Martinsen

Fin vægtning af faglighed og humor, dette var særlig vigtigt, da vores arrangement var et fyraftensarrangement på frivillig basis sidst på eftermiddagen.

Viborg Kommune, HR og Kvalitet 
Charlotte Abrahams

Veloplagt og meget inspirerende.

VIA Læreruddannelsen i Skive
Thomas Thorning

Keld Fredens var god til at lytte til vores ønsker og han disponerede fint tiden, så der var tid til spørgsmål.

Adoption og Samfund/Østjylland
Jeanette Lyk

Relevant og interessant. Veloplagt foredragsholder. Super formidling! Vi fik det vi ønskede os.

Søgårdsskolen
Knud Nordentoft

Kjeld Fredens er en rigtig god formidler, der med humor og alvor forstår at komme udover rampen med sit budskab og sine pointer.

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling, Randers
Nina Søndergaard

Super. Det veldisponerede faglige indhold blev krydret med humoristisk sans. Indholdet levede op til forventningerne og mere til, idet temaet blev fremlagt med flere aspekter/vinkler, end vi havde forventet, hvilket var berigende med henblik på den fortsatte interne proces

Enghaveskolen, Odense
Jørgen Schoop

Rigtigt dejligt at Kjeld havde forberedt sig på - og holdt fast i - at der også skulle være et SFO-perspektiv (skoleordning) i hans oplæg. De tilhørere, der deltog havde en rigtig god aften. Der var plads til smil - til eftertænksomhed - til refleksion - til undren. Kan man ønske sig mere?

SFO Risskov skole
Leif Krongaard

Det var målrettet den blandede gruppe af fagfolk, vi havde inviteret og Kjelds formidling og sprog-ekvilibrisme er dejlig at lytte til og passer fint til en festlig anledning som vores 20 års jubilæum.

Specialrådgivningen for småbørn, Fyn, Langeland og Ærø
Lise Dantzer

Inspirerende og vedkommende. Meget vi kunne bruge.

Sorø Kommune, Økonomidirektørforeningen 
Søren Ole Sørensen

Det var fantastisk fint målrettet til gruppen, de 75-76 årige. Sjovt og lærerigt, med ny viden formidlet så det var til at forstå. Vi sad og var fortryllende de 1 1/2 time det varede.

Lokalcenter Abildgården 
Susanne Stampe Rasmussen

Altid en udfordring at være foredragsholder lige efter frokost, men det klarede Kjeld med bravour! Indholdet ramte perfekt.

Røde Kors 
Kirsten Andersen

Super foredrag - såvel emnet, foredragsholder som formidlingsevne.

Beierholm
Lars Pertou Vestergaard

Det har været et foredrag som fuldt ud levede op til vores forventninger. Der var taget højde for at det skulle ramme mange forskellige lyttere; forældre, højskoleelver, pædagoger osv.

Børnehaven Løvspring
Birgitte Bang

Hjerneforsker - og det er ikke Hjerne-Madsen??” Tydeligvis nogen skepsis blandt dem, der ikke havde oplevet Kjeld Fredens før. I løbet af 5 min. har han hele forsamlingen i sin hule hånd og alle følger ham i tykt og tyndt den næste 1½ time - fra videnskabelige forskningsresultater til små sjove anekdoter. Herligt!

Eurolab Danmark
Lorens Sibbesen

Vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Det var inspirerende og tankevækkende at høre Keld Fredens budskaber og holdninger. Keld har en god formidlingsevne, som er meget rolig og behagelig.

Vordingborg Kommune
Britta Helbech Pedersen

Han var super god og meget inspirerende! Gav stof til eftertanke til os alle, så det var virkelig godt. Et foredrag som alle virksomheder kan have glæde af!

Dansk Autohjælp A/S
Betina Juul

Det var meget inspirerende, og levede fuldt op til vore forventninger. Vi vil meget gerne give vores bedste anbefalinger til Kjeld Fredens.

Medicinsk Læringscenter Haderslev 
Gunhild Kjærgaard-Andersen

Fangende og inspirerende oplæg, der både var seriøst og underholdende. Det var interessant mens det stod på, men man fik også noget med hjem i rygsækken.

Københavns Kommunes Ungdomsskole
Sisse Liv Lauesen

Et supergodt foredrag med 130 tilhørere.

Grundtvigsk Forum i Jerne
Poul Nørup

Kontakt

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.